India 2009 > Bandhavgarh > Bandhavgarh dag 4
Laatste gamedrive

[10-12-2009]

Foto: papegaaien.

Vandaag de laatste game drive in een rustig park. We zien herten, aapjes en veel vogels, onder andere weer de crested eagle, een leuke specht en een prachtige, gele oriole. Verrassing van vandaag is de blue bull of nylga, een wat log en lomp groot hert dat hier erg bijzonder is. Voor Darsa is het zelfs de eerste van het seizoen.

’s Middags wil Darsa ons nog meenemen op een village walk, maar eigenlijk vinden we het wel prima om rustig een middag op het balkon te zitten met een boek en vanaf het balkon een beetje vogels te kijken. We tekenen in voor een vroeg diner. We leggen de kok persoonlijk uit dat hij voortreffelijk kookt en dat het eten echt voortreffelijk is, maar dat we domweg niet meer kunnen eten. Vlak voor een lange rit met de nachttrein en een buik van Rik die al een paar dagen wat van slag is, is een overdadige maaltijd echt niet verstandig.

Omdat het nog te vroeg is om naar het station te gaan, worden we door Darsa en Deepak op de bank neergezet en wordt er een eagle-film met mislukte kleuren voor ons opgezet.

lianen tussen bomen
gedraaide liaan
pauwen
small blue kingfisher
naar volgende pagina:
volgende: trein naar Agra