Duitsland > Duitsland divers > Schwäbischen Alb 2003
Schwäbischen Alb
None

We zijn van 27 oktober t/m 4 november 2003 in dit gebied geweest. We hadden ons voorgenomen om in dit gebied te wandelen en een treinkaartje naar Ulm genomen omdat die grotere plaats bij dat gebied lag. In Ulm vertelden ze ons dat Ulm niet echt een goede uitvalsbasis was voor wandelingen en werden we doorverwezen naar Ehingen. Vanuit die plaats hebben we inderdaad een aantal wandelingen gemaakt; daarna zijn we voor een paar nachten verhuisd naar Heidenheim voor een wat ander wandelgebied.

Aantekeningen ontbreken, maar wat bijstaat is dat we na een wandeling op tijd op een in het niets gelegen station waren voor de trein naar Ehingen maar dat de trein zonder verdere mededeling niet kwam. De enige medewachtende, een jongeman van Turkse origine, zei dat dit wel vaker voorkwam en heeft toen zijn zuster gebeld die een paar dorpen verderop woonde en die heeft ons toen heel vriendelijk naar Ehingen gebracht.
Een andere herinnering is een avond van de muziekschool in Heidenheim waar een leraar de Waldstein sonate van Beethoven speelde, terwijl dat wat boven zijn kunnen lag.

naar volgende pagina:
volgende: Zella-Mehlis 2004