Landen > Nepal
Nepal
Nepal

Nepal

Nepal komt twee maal voor op de website. Allereerst is er een verslag van een rondreis door Noord-India en Nepal uit 1986 die Rik gemaakt heeft.
Daarnaast hebben we in 1997-1998 tijdens onze wereldreis een uitgebreide rondreis door India en Nepal gemaakt, met de Engelse organisatie Dragoman, die begon en eindigde in Kathmandu (Nepal). Na afloop van die rondreis zijn we, eveneens met Dragoman, overland van Nepal naar Europa gereisd, en tussen die twee langere overland trips hadden we tijd om zelf nog het een en ander in Nepal te doen.

Noord-India en Nepal 1986

Het verslag over deze reis is op de site opgesplitst in zeven hoofdstukken, waarvan er twee over Nepal gaan. Deze twee onderdelen zijn te bereiken via het onderstaande menu:
India & Nepal 1986 Menu

Dragoman rondreis 1997-1998

Dit onderdeel van de wereldreis is op de site opgesplitst in zes hoofdstukken, waarvan er twee gedeeltelijk over Nepal gaan. Hieronder de directe link naar het menu waar je deze hoofdstukken kunt vinden:
Door India en Nepal Menu

Nepal-Europa 1998

Dit onderdeel van de wereldreis is op de site opgesplitst in negen hoofdstukken, waarvan er drie deels over Nepal gaan. Hieronder de directe link naar het menu waarin deze hoofdstukken voorkomen:
van Nepal naar Europa Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan negen tijdens de reizen met Dragoman door Nepal, India en naar Europa. Van deze negen gaan er drie gedeeltelijk over Nepal. Hieronder de directe links naar deze drie brieven:
brief 01: Nepal, India tot Calcutta
brief 04: Jaipur naar Kathmandu
brief 05: Nepal naar Agra

Trekking Kathmandu vallei 1998