Landen > Brazilië
Brazilië
Brazilië

Brazilië

We hebben Brazilië tweemaal bezocht. De eerste keer was in 1999 toen we als laatste onderdeel van de wereldreis een halfjaar door Zuid-Amerika hebben gereisd met een overland expeditie van de Engelse organisatie Dragoman. De tweede keer was in 2006 toen we bijna 10 weken door Brazilië, Bolivia en Peru hebben gereisd, met name om natuurparken te bezoeken waar we in 1999 geen tijd voor hadden.

Zuid-Amerika rondreis 1999

Deze Zuid-Amerika reis zijn we begonnen en geëindigd in Santiago (Chili). De Zuid-Amerika reis is op de site opgedeeld in vijftien hoofdstukken. Vier hoofdstukken bevatten passages over Brazilië. Elk hoofdstuk bestaat uit een aantal pagina's. De onderstaande links gaan naar de eerste pagina van een hoofdstuk. Ga van daaruit verder via het symbool rechtsboven ☰.
Iguaçu-Rio
Rio-Belem
Amazone en Manaus
Manaus-Cartagena

Rondreis 2006

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in de verschillende landen. Hier de link naar het onderdeel Brazilië:
Brazilië 2006 Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 8 uit Zuid-Amerika. In drie van deze acht speelt Brazilië een rol. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief 02: Argentinië, Paraguay, Brazilië
brief 03: Brazilië (vervolg)
brief 04: Brazilië, Venezuela, Columbia

Tijdens de reis van 2006 hebben we tien rondzendbrieven (mails) verstuurd. Hiervan bevatten de eerste drie mails informatie over Brazilië. Hieronder de directe links naar deze brieven:
01: mail uit Cuiaba
02: mail uit Chapada
03: mail uit San Ignacio

Zonsondergang Pantanal 2006