India 2009 > Jabalpur
Aankomst in Jabalpur

[2-12-2009]

Foto: souvenirstalletjes richting waterval.

Met een kleine vertraging komen we om half acht in Jabalpur aan waar op het perron iemand met een bordje met onze namen staat te wachten. Dit keer sjouwt Rik de twee rugzakken naar de taxi. We worden eerst afgezet bij een hotel voor ontbijt. Het kost aardig wat moeite om alles uit te leggen. We hebben één voucher voor de taxirit naar Kanha Park en het ontbijt en die willen zowel de chauffeur als het hotel hebben. Uiteindelijk lossen we het probleem op door het hotel een fotokopie te laten maken.

Na het ontbijt gaan we op weg naar de waterval en de marble rocks. We moeten vanaf de parkeerplaats een lange weg aflopen die helemaal volstaat met souvenirstalletjes met marmeren beeldjes in wit en zwart marmer (de zwarte zijn van zwart geschilderd wit marmer), hoeden, speelgoed en nog zo meer.

horeca
verkoop van kleurpoeder
Waterval

[2-12-2009]

Na de souvenir- en eetkraampjes en een stukje wandelen, kom je op een plateau waar je links de waterdampwolken van de waterval ziet en rechts de marble rocks. We lopen eerst naar de rotsen. Aan het eind kom je bij een prachtige kloof van marmer waar de rivier van de waterval door stroomt. De waterval stort met veel geweld en spatwolken naar beneden.

rotsen bij waterval
donderend geweld
naar volgende pagina:
volgende: mensen in Jabalpur