Rusland 2010 > Rusland tot Suzdal > Suzdal
Russische ontbijten
None

[10-7-2010, Suzdal]

Foto: het ontbijt-menu. Vandaag is het zaterdag en dan hebben we naast de standaard dingen recht op een 'omelet naturel' van 165 gram.

Ik zal ook iets vertellen over de Russische ontbijten die we voorgezet krijgen. Soms krijg je een buffet, soms krijg je het ontbijt afgepast op je tafel bezorgd. In Suzdal vinden we op de kamer een lijst waarop exact aangegeven staat waar je recht op hebt: twee koppen thee of koffie, zoveel gram boter, zoveel gram jam, zoveel ml yoghurt, zoveel gram kaas enz. Daarnaast heb je elke dag recht op een extraatje en ook dat staat op de lijst vermeld. Vandaag hebben we recht om 165 gram omelet.
In Veliky Novgorod logeert een grote groep Japanners tegelijk met ons. Het ontbijt is in stijl: glibberige warme gerechten die voor ons als ontbijt niet aanlokkelijk zijn, maar waar de Japanners lekker van zitten te smakken. Bij alle ontbijtbuffetten is een opvallende hoeveelheid warme gerechten: vis, gekookte kip, gekookte aardappels, broccoli, bloemkool, pasta of macaroni. Verder is er een tafel vol met ingelegd zuur. Daarnaast is er hele dikke pap, kasha genaamd, yoghurt, omelet, worstjes en vaak pannenkoeken.

Kort bezoek Suzdal
None

[10-7-2010, Suzdal]

Vandaag is het weer een volle dag. We moeten 500 km naar Cheboksary, met onderweg Nizjni Novgorod en moeten 's ochtends Suzdal bekijken.
Voor ons is Suzdal een herbezoek. In 2007 hadden we twee volle dagen in Suzdal zodat we toen alles uitgebreid hebben kunnen zien. Nu beperken we ons voornamelijk tot het grote klooster van St. Euthymius.

Veel informatie over St. Euthymius op de Engelstalige website van rusartnet.

naar volgende pagina:
volgende: straathandel Suzdal