Landen > VS
Verenigde Staten
Verenigde Staten

Verenigde Staten

We hebben niet in het echte Verenigde Staten gereisd, maar zijn toch tweemaal in de VS geweest, maar dan in Alaska en Hawaii.

Alaska

We hebben Alaska in 1988 bezocht tijdens een rondreis waarin ook Yukon (Canada) zat. Alaska bereikten we via een boottocht door de Inside Passage vanuit Seattle.
Tijdens de rondreis zijn we herhaaldelijk de grens Alaska-Canada gepasseerd. Het is daarom lastig om op de site een strikte scheiding tussen Alaska en Yukon aan te brengen.

Alaska-Yukon 1988

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in zes hoofdstukken. Hieronder de directe link naar het keuzemenu:
Alaska & Yukon 1988 Menu

Hawaii en Los Angeles

In het kader van onze wereldreis hebben we in 1998 in Australi├ź en Nieuw-Zeeland gereisd. Op de vluchten naar dat werelddeel hadden we de mogelijkheid van stopovers. Bij een van die stopovers hebben we korte tijd in Hawaii doorgebracht.
Op de terugweg van Nieuw-Zeeland hebben we een dag in Los Angeles doorgebracht.

Het verslag over dit onderdeel van onze wereldreis is te bereiken via onderstaande directe links:
Hawaii en Tonga
Los Angeles

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan een brief passages bevat over Hawaii en een ander afsluit met Los Angeles. Hieronder de directe links naar deze brieven:
Hawaï, Tonga, Auckland
NZ - rest Zuid eiland, Los Angeles

Hollywood Boulevard, Los Angeles