Landen > Peru
Peru
Peru

Peru

We hebben Peru tweemaal bezocht. De eerste keer was in 1999 toen we als laatste onderdeel van de wereldreis een halfjaar door Zuid-Amerika hebben gereisd met een overland expeditie van de Engelse organisatie Dragoman. De tweede keer was in 2006 toen we bijna 10 weken door Brazilië, Bolivia en Peru hebben gereisd, met name om natuurparken te bezoeken waar we in 1999 geen tijd voor hadden.

Zuid-Amerika rondreis 1999

Deze Zuid-Amerika reis zijn we begonnen en geëindigd in Santiago (Chili). De Zuid-Amerika reis is op de site opgedeeld in vijftien hoofdstukken. Vier hoofdstukken bevatten passages over Peru. Hieronder de links naar de eerste pagina van die onderdelen. Ga van daaruit verder via het symbool rechtsboven ☰.
Quito-Huanchaco
Huanchaco-Nazca
Nazca-Pisac
Pisac-La Paz

Rondreis 2006

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in tien hoofdstukken, waarvan er vier geheel over Peru gaan. Hieronder de directe link naar het keuzemenu voor Peru 2006:
Peru 2006 Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 8 uit Zuid-Amerika. In de laatste drie van deze acht speelt Peru een rol. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief 06: Ecuador (incl. Galapagos), Peru
brief 07: Peru (vervolg)
brief 08: Peru, Bolivia, Chili

Tijdens de reis van 2006 hebben we tien rondzendbrieven (mails) verstuurd. Hiervan bevatten de laatste drie mails informatie over Peru. Hieronder de directe links naar deze brieven:
08: mail uit Cuzco 2
09: mail uit Cuzco 3
10: mail uit Lima

Manu 2006