Landen > Pakistan
Pakistan
Pakistan

Pakistan

Tijdens onze wereldreis zijn we tweemaal in Pakistan geweest. De eerste keer was in 1997 toen we met een korte rondreis door Centraal-Azië zijn gereisd; de tweede keer was in 1998 toen we met de Engelse organisatie Dragoman met een overland truck van Nepal naar Europa zijn gereisd.

Centraal-Azië rondreis 1997

Deze Centraal-Azië reis zijn we begonnen en geëindigd in Tashkent (Oezbekistan). De Centraal-Azië reis is op de site opgedeeld in vijf hoofdstukken. Eén hoofdstuk hiervan is gewijd aan Pakistan. Hieronder de link naar dat het keuzemenu voor Centraal-Azië waar je de pagina's voor Pakistan vindt:
Centraal-Azië Menu

Overland van Nepal naar Europa 1998

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in negen hoofdstukken, waarvan er twee gedeeltelijk over Pakistan gaan. Hieronder de directe links naar de eerste pagina van die hoofdstukken. Ga van daaruit verder via het symbool rechtsboven ☰.
Amritsar-Peshawar
Peshawar-Persepolis

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 1 uit Centraal-Azië. Hieronder de directe link naar deze brief:
01: Centraal Azië

Tijdens de overland reis van Nepal naar Europa en de daaraan voorafgaande rondreis door India en Nepal hebben we negen rondzendbrieven verstuurd. Hiervan bevat de zesde brief passages over Pakistan. Hieronder de directe link naar deze brief:
brief 06: Agra naar Quetta

Wapens maken in Darra (1998)