Landen > Myanmar
Myanmar
Myanmar

Myanmar

We hebben in 2015-2016 door Myanmar gereisd tijdens onze rondreis van 99 dagen door Zuid-oost Azië, die begon in Hanoi (Vietnam) en eindigde in Yangon (Myanmar).

Het uitwerken van het verslag van onze reis in Zuid-oost Azië zal nog enige tijd vergen. De rondzendbrieven zijn wel al volledig opgenomen op de site.

Voor de vijf verschillende landen in Zuid-oost Azië hebben we wel al een ruime selectie van de foto's opgenomen. De tekst daar is voorlopig beperkt tot fragmenten uit de rondzendbrieven. Een toelichting op de foto's is vooralsnog zeer incidenteel. Bij bijvoorbeeld vogels, bloemen, tempels, etc. zul je op dit moment dus vergeefs zoeken naar de naam. In veel gevallen is er van een onderwerp voorlopig alleen een foto-serie met een incidenteel bijschrift.

De voorlopige versie over Myanmar is op de site in veertien hoofdstukken gesplitst; deze zijn te bereiken via onderstaande directe link:
Myanmar Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de rondreis door Zuid-oost Azië hebben we tien rondzendbrieven verstuurd waarvan er drie geheel over Myanmar gaan. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief 8: Myanmar 1
brief 9: Myanmar 2
brief 10: Myanmar 3

Kalaw