Landen > Italië
Italië
Italië

Italië

Tijdens onze wereldreis zijn we in 1998 vanuit Griekenland met de boot overgestoken naar Italië, toen we met de Engelse organisatie Dragoman met een overland truck van Nepal naar Europa zijn gereisd. Het traject vanaf Turkije werd nauwelijks meer benut voor het bezoeken van hoogtepunten, maar diende voor de organisatie om de passagiers in Engeland te brengen. Hun reisdoel was Azië, en het vasteland van Europa moest overbrugd worden.
In Italië hebben we feitelijk alleen Rome echt bezocht. Helaas was het Hemelvaartsdag waardoor veel hoogtepunten gesloten waren. In 1999 zijn we wat uitgebreider naar Rome geweest, maar daar zijn geen foto's van.

Overland van Nepal naar Europa 1998

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgesplitst in negen hoofdstukken, waarvan er één gedeeltelijk over Italië gaat. Hieronder de directe link naar dat onderdeel:
Rome

Rondzendbrieven

Tijdens de overland reis van Nepal naar Europa en de daaraan voorafgaande rondreis door India en Nepal hebben we negen rondzendbrieven verstuurd. Hiervan bevat de negende brief passages over het laatste traject door Europa. Hieronder de directe link naar deze brief:
brief 09: van Turkije naar Nederland

Pantheon