Landen > Indonesië
Indonesië
Indonesië

Indonesië 1992

In 1992 hebben we een georganiseerde rondreis door Indonesië gemaakt waarbij we diverse gebieden kort hebben aangedaan.

Het verslag over deze reis is op de site in vijf hoofdstukken gesplitst; deze zijn te bereiken via onderstaande directe link:
Indonesië 1992 Menu

Indonesië 2016

In 2016 hebben we een drieweekse reis door Indonesië gemaakt waarbij we een aantal natuurparken hebben bezocht.
Het uitwerken van het verslag van deze reis zal nog enige tijd vergen. De twee rondzendbrieven zijn wel al volledig opgenomen op de site.

We hebben wel al een ruime selectie van de foto's opgenomen. De tekst daar is voorlopig beperkt tot fragmenten uit de rondzendbrieven. Een toelichting op de foto's is vooralsnog zeer incidenteel. Bij bijvoorbeeld vogels, bloemen, tempels, etc. zul je op dit moment meestal dus vergeefs zoeken naar de naam. In veel gevallen is er van een onderwerp voorlopig alleen een foto-serie met een incidenteel bijschrift.

De voorlopige versie is op de site in vijf hoofdstukken gesplitst; deze zijn te bereiken via onderstaande directe link:
Indonesië 2016 Menu

Papoea 2019

In 2019 hebben we een reis van tweeënhalve week gemaakt op Papoea (voorheen Irian Jaya, en nog vroeger Nieuw Guinea) om met name op zoek te gaan naar paradijsvogels.
Ook het uitwerken van deze reis zal nog enige tijd vergen. De twee rondzendbrieven staan al volledig op de site, alsmede een impressie 'Papoea in vogelvlucht':
Papoea 2019 Menu

Rondzendbrieven 2016

Tijdens de 2016 reis hebben we twee rondzendbrieven verstuurd. Deze zijn te vinden via bovenstaande link naar het 'Indonesië 2016 Menu'

Rondzendbrieven 2019

Tijdens de 2019 reis hebben we ook twee rondzendbrieven verstuurd. Deze zijn te vinden via bovenstaande link naar het 'Papoea 2019 Menu'

Amandit rivier, Kalimantan 1992