Landen > Estland
Estland
Estland

Estland

In 2010 zijn we overland van Nederland naar Mongolië gereisd. We hebben daarbij voor een 'omweg' via de Baltische staten gekozen. Vanuit Estland zijn we bij Narva het noorden van Rusland binnen gegaan.

Het verslag van de Nederland-Mongolië reis hebben we op de site opgedeeld in veertien delen, waarvan er één geheel over Estland gaat. Hieronder de directe link naar dat onderdeel:
Estland

Rondzendbrieven 2010

Tijdens de reis van 2010 hebben we zeven rondzendbrieven (mails) verstuurd. Hiervan bevatten de mails 2 (eind) en 3 (begin) passages over Estland. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief 2: Vilnius - Saaremaa
brief 3: Saaremaa - Kazan

Fietsreis 2018

Omdat met name Saaremaa ons erg beviel, hebben we in juni 2018 een 14 daagse fietsreis gemaakt door west Estland, met nadruk op de eilanden Hiiumaa en Saaremaa. Van deze reis is op dit moment nog alleen een selectie 'Estland in vogelvlucht' op de website geplaatst:
Estland in vogelvlucht

Predatoren reis 2023

In oktober 2023 zijn we meegeweest met een korte 'predatorenreis', waarbij we de Euraziatische lynx prima hebben gezien. Van deze reis zijn op dit moment alleen nog een paar foto's van deze lynx op de website geplaatst:
Euraziatische lynx

Rijdende winkel op Saaremaa (2010)