Landen > Ecuador
Ecuador
Ecuador

Ecuador

We hebben Ecuador in 1999 bezocht, toen we als laatste onderdeel van de wereldreis een halfjaar door Zuid-Amerika hebben gereisd met een overland expeditie van de Engelse organisatie Dragoman. We zijn Ecuador vanuit Colombia binnengekomen en zijn na Ecuador verder naar Peru gereisd.
De Dragoman reis was gesplitst in drie etappes. Tussen de tweede etappe (Rio-Quito) en de derde etappe (Quito-Santiago) hadden we net voldoende tijd om een trip naar de Galapagos eilanden te doen.

Zuid-Amerika rondreis 1999

Deze Zuid-Amerika reis zijn we begonnen en geëindigd in Santiago (Chili). De Zuid-Amerika reis is op de site opgedeeld in vijftien hoofdstukken. Drie hoofdstukken bevatten passages over Ecuador en de Galapagos eilanden. De onderstaande links gaan naar de eerste pagina van een hoofdstuk. Ga van daaruit verder via het symbool rechtsboven ☰.
Pasto-Quito
Galapagos
Quito-Huanchaco

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 8 uit Zuid-Amerika. In twee van deze acht brieven speelt Ecuador een rol. Hieronder de directe links naar deze brieven:
05: Columbia, Ecuador
06: Ecuador (incl. Galapagos), Peru

Fregatvogel op Galapagos eilanden