Landen > China
China
China

China

Gezien de grootte van China kunnen we eigenlijk niet zeggen dat we China hebben gezien. We zijn tweemaal kort in China geweest. De eerste keer was in 1997 toen we als onderdeel van de wereldreis tijdens een korte rondreis door Centraal-Azië vanuit Kirgizië naar Kashgar zijn gereisd en vandaar weer in een paar dagen naar Pakistan zijn gegaan. De tweede keer was in 2007 toen we met de Engelse organisatie Dragoman met een overland truck van Peking naar St. Petersburg zijn gereisd.

Centraal-Azië rondreis 1997

Deze Centraal-Azië reis zijn we begonnen en geëindigd in Tashkent (Oezbekistan). De Centraal-Azië reis is op de site opgedeeld in vijf hoofdstukken. Eén hoofdstuk hiervan is gewijd aan China. Hieronder de link naar de eerste pagina van dat hoofdstuk. Ga van daaruit verder via het symbool rechtsboven ☰.
China

Overland van Peking naar St. Petersburg 2007

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in twaalf hoofdstukken, waarvan de eerste twee over China gaan. Hieronder de link naar het keuzemenu voor dit China deel:
China 2007 Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 1 uit Centraal-Azië. Hieronder de directe link naar deze brief:
01: Centraal Azië

Tijdens de reis van 2007 hebben we zestien rondzendbrieven (mails) verstuurd. Hiervan bevatten de eerste drie mails passages over China. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief 01: Peking
brief 02: Ehrentot
brief 03: Dalanzadgad

Kapper in Kashgar (1997)