Landen > Canada
Canada
Canada

Canada

Alaska-Yukon 1988

We hebben een klein deel van Canada, namelijk Yukon, in 1988 bezocht tijdens een rondreis waarin ook Alaska zat. De reis begon en eindigde in Vancouver. Alaska bereikten we via een boottocht door de Inside Passage vanuit Seattle.
Tijdens de rondreis zijn we herhaaldelijk de grens Alaska-Canada gepasseerd. Het is daarom lastig om op de site een strikte scheiding tussen Alaska en Yukon aan te brengen.

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in zes hoofdstukken en elk hoofdstuk bestaat weer uit verschillende pagina's. Hieronder de directe link naar het keuzemenu:
Alaska & Yukon 1988 Menu

West-Canada 2018

In september 2018 hebben we twee aaneengesloten kortere trips gemaakt in West-Canada. De eerste was over Vancouver Island met de Nederlandse organisatie BirdingBreaks en de tweede was een boottocht (met landingen) door het Great Bear Rainforest met de Engelse organisatie Naturetrek.
Van deze reis is op dit moment alleen nog een voorlopige selectie op de website geplaatst, plus de twee rondzendbrieven die we hebben verstuurd. Hier volgt de link naar het keuzemenu:
West-Canada 2018 Menu

Tuktoyaktuk in de zomer (1988)