Landen > Cambodja
Cambodja
Cambodja

Cambodja

We hebben in 2015 door Cambodja gereisd tijdens onze rondreis van 99 dagen door Zuid-oost Azië, die begon in Hanoi (Vietnam) en eindigde in Yangon (Myanmar).

Het uitwerken van het verslag van onze reis in Zuid-oost Azië is nog niet volledig voltooid. De rondzendbrieven zijn wel al volledig opgenomen op de site.

Voor de vijf verschillende landen in Zuid-oost Azië hebben we wel al een ruime selectie van de foto's opgenomen. De tekst daar is soms beperkt tot fragmenten uit de rondzendbrieven. Een toelichting op de foto's is vooralsnog zeer incidenteel. Bij bijvoorbeeld vogels, bloemen, tempels, etc. zul je op dit moment dus vergeefs zoeken naar de naam. In veel gevallen is er van een onderwerp voorlopig alleen een foto-serie met een incidenteel bijschrift.

Het Cambodja deel van de reis is op de site opgedeeld in acht hoofdstukken. Elk hoofdstuk bestaat uit een aantal pagina's. Via onderstaande link ga je naar het keuzemenu voor Cambodja:
Cambodja Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de rondreis door Zuid-oost Azië hebben we tien rondzendbrieven verstuurd waarvan er drie geheel of gedeeltelijk over Cambodja gaan. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief 3: Vietnam 3 - Cambodja 1
brief 4: Cambodja 2
brief 5: Cambodja 3 - Laos 1

Prek Toal