Landen > Bolivia
Bolivia
Bolivia

Bolivia

We hebben Bolivia tweemaal bezocht. De eerste keer was in 1999 toen we als laatste onderdeel van de wereldreis een halfjaar door Zuid-Amerika hebben gereisd met een overland expeditie van de Engelse organisatie Dragoman. De tweede keer was in 2006 toen we bijna 10 weken door Braziliƫ, Bolivia en Peru hebben gereisd, met name om natuurparken te bezoeken waar we in 1999 geen tijd voor hadden.

Zuid-Amerika rondreis 1999

Deze Zuid-Amerika reis, als laatste etappe van de wereldreis, zijn we begonnen en geƫindigd in Santiago (Chili). De Zuid-Amerika reis is op de site opgedeeld in vijftien delen. De laatste twee delen bevatten passages over Bolivia. Hieronder de links naar die onderdelen. De pagina uit de link heeft ook weer volgpagina's.
Pisac-La Paz
La Paz-Santiago

Rondreis 2006

Het verslag over deze reis hebben we op de site onderverdeeld in de verschillende landen. Hier de link naar het menu voor Bolivia:
Bolivia 2006 Menu

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 8 uit Zuid-Amerika. In de laatste van deze acht (en de allerlaatste van de wereldreis) speelt Bolivia een rol. Hieronder de directe link naar deze brief:
Peru, Bolivia, Chili

Tijdens de reis van 2006 hebben we tien rondzendbrieven (mails) verstuurd. Hiervan bevatten de mails 3 (eind) en 8 (begin) passages over Bolivia en gaan de mails 4, 5, 6 en 7 geheel over dat land. Hieronder de directe links naar deze brieven:
03: mail uit San Ignacio
04: mail uit San Ignacio 2
05: mail uit Santa Cruz
06: mail uit Cochabamba
07: mail uit Cuzco 1
08: mail uit Cuzco 2

Tapir in Noel Kempff 2006