Landen > Argentinië
Argentinië
Argentinië

Argentinië

We hebben Argentinië tweemaal bezocht. De eerste keer was in 1990 met een georganiseerde rondreis met veel verplaatsingen per vliegtuig. De tweede keer was in 1999 toen we als laatste onderdeel van de wereldreis een halfjaar door Zuid-Amerika hebben gereisd met een overland expeditie van de Engelse organisatie Dragoman.

Rondreis 1990

Het verslag over deze reis hebben we op de site opgedeeld in zes delen, elk met verschillende pagina's. Hieronder de directe link naar het keuzemenu:
Argeninië 1990 Menu

Zuid-Amerika rondreis 1999

Deze Zuid-Amerika reis was de laatste grote etappe van onze wereldreis. We zijn begonnen en geëindigd in Santiago (Chili). De Zuid-Amerika reis is op de site opgedeeld in vijftien delen. De eerste twee delen bevatten de gegevens van Argentinië. Het eerste deel begint met Chili en het tweede deel eindigt met Paraguay. Hieronder de links naar die onderdelen. De pagina uit de link heeft ook weer volgpagina's.
Santiago-Vuurland
Patagonië-Paraguay

Rondzendbrieven

Tijdens de wereldreis hebben we 46 rondzendbrieven verstuurd waarvan 8 uit Zuid-Amerika. In de eerste twee van deze acht speelt Argentinië een rol. Hieronder de directe links naar deze brieven:
brief Zuid-Amerika 1
brief Zuid-Amerika 2

Perito Moreno 1999